Ще си търсим правата по съдебен път.  Това заяви Михаел Младенов,

...
Ще си търсим правата по съдебен път. 
Това заяви Михаел Младенов,
Коментари Харесай

Съпругът на пропадналата в шахта бременна жена: Ще си търсим правата в съда |

Ще си търсим правата по правосъден път. 

Това съобщи Михаел Младенов, брачен партньор на бременната жена, която през вчерашния ден в шахта в центъра на София, по Българска национална телевизия. стана на ул. „ Дякон Игнатий “ №2, дамата пропадна в така наречен „ британски двор “ - отвор, който води към избеното помещение и е благосъстоятелност на постройката. Екипи на Аварийната дирекция на Столична община обезопасиха мястото на случая, като сложиха нов похлупак на отвора към сутерена на постройката.

По думите на Младенов обаче с изключение на притежателят на шахтата, повода е и неналичието на надзор. 

Живял съм 5 години в чужбина, в Нидерландия и Канада, там също има британски дворове, единствено че там хората не падат в британските дворове. Задължение на притежателите е да поддържат прилежащите елементи, всичко, което е обвързвано със постройката, само че обвързване на Общината е да ревизира, в случай че нещо не е наред. Според мен Столичната община също има виновност в тази ситуация ", сподели Младенов. 

Санкцията за отговорните за случая може да доближи 10 000 лв.. Сградата е частна благосъстоятелност на петима наследници, множеството от тях живеят в чужбина, а юристът им към този момент отхвърля коментар.

Шахтата е на територията на регион " Средец ", откъдето и ще наложат наказания на притежателите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР